Monitorizare evenimente

A+ A A-

Monitorizare evenimente

Soluția de monitorizare a evenimentelor poate îmbunătăţi performanţele de afaceri prin capacitatea de monitorizare şi ajustare a evenimentelor aproape în timp real, prin colectarea, analizarea şi semnalizarea evenimentelor către abonaţi, cum ar fi procesele sistemului de operare,reguli active ale bazei de date, precum şi operatorii umani.
Soluția de monitorizare a evenimentelor vă poate ajuta să vă ridicati afacerea la un nivel de înaltă performanţă prin luarea rapidă a unor decizii de afaceri proactive.
Cu soluția de monitorizare a evenimentelor, puteţi vedea indicatorii cheie de performanţă, în timp cvasi-real şi detalierea proceselor cheie de afaceri care sunt monitorizate, reducând ciclul de date de la săptămâni sau zile la minute.
Cu soluția de monitorizare a evenimentelor puteţi:

•  colecta informaţii privind procesele complexe de business, prin utilizarea de aplicaţii şi baze de date.
•  corela aceste informaţii şi permite analiza cauzelor pentru a rezolva problemele în procesul de afaceri.
• semnala devreme problemele  către managerii de afaceri, înainte ca acestea să devină probleme reale cu un impact negativ asupra afacerii.
• monitoriza evenimentele şi operaţiunile în curs de desfăşurare pentru a va asigura că aşteptările sunt îndeplinite.
Beneficii acestor acţiuni sunt:

• agilitate sporită - problemele pot fi rezolvate la sursă și imediat.
• îmbunătăţirea eficienţei operaţionale, cu decizii de afaceri mai rapide
•  capacitatea de a sincroniza planificarea şi execuţia, prin identificarea şi abordarea problemelor acum, mai degrabă decât luna viitoare
Solutia de monitorizare a evenimentelor poate oferi aceste avantaje, fără a necesita o automatizare a tuturor proceselor de bază, care poate rămâne manuală, dacă este cazul.

www.bion-team.ro - Template Design - ITNet