Expertiza

A+ A A-

CINE suntem NOI?

NOI suntem profesionisti cu o mare experienta si competente in consultanta si IT, insusite si prin intermediul companiilor multinationale (IBM, HP, Oracle, Orange, SAS Institute, OMV-Petrom, Vodafone).

Ne concentram pe dezvoltarea de DataWarehouse si Solutii  de Business Intelligence pe deplin personalizate astfel incat sa intruneasca cerintele si nevoile clientului.  

 

Pe langa solutiile informatice, putem propune si arhitectura software si hardware care sa corespunda cerintelor dumneavoastra; prin relatiile de parteneriat cu marii producatori mondiali de echipamente hardware si produse software putem asigura furnizarea de echipamente/produse la preturi competitive si in conditii avantajoase.

 

NOI suntem experti in domenii precum: Subject Matter Expert, Business Analysis, Solution Architect, Technical Architect, Data Modeler, Project Management, Risk Management, Quality Assurance, Senior Developers, Technical Experts ( Data Integration, Data Quality, Data Reporting, Information Management, Information Analysis, Data Modelling, Performance Management) Testing  Engineer,  Trainer.

 

NOI suntem concentrati pe dezvoltarea de parteneriate pe termen lung alaturi de clientii nostri, mergand mai departe de relatia client-furnizor. NOI dorim sa devenim conslultantul dumneavoastra de incredere.

 

CE putem NOI sa facem pentru organizatia dumneavoastra?

„Avem terabytes de date, dar unde este informatia ceruta?”


“ Cum putem debloca informatia ce este prinsa intre silozurile de aplicatii imprastiate in toate organizatia? ”
“Cum pot prezice rezultatele de maine?”

Suna aceste intrebari familiar dar nu aveti inca raspunsul? Exista un raspuns potential: Business Intelligence, iar noi putem dezvolta o astfel de solutie pentru dumneavoastra.

 

Business Intelligence ajuta organizatiile sa transforme datele in informatii utile si cu sens , informatii care apoi sunt distribuite celor care au nevoie de ele, cand si unde au nevoie de ele astfel incat sa se poata lua decizii mai bine fundamentate si in timp  util.  

 

O initiativa cuprinzatoare de Business Intelligence este cea mai buna metoda prin care organizatiile acceseaza, organizeaza, analizeaza, navigheaza si impart informatiile in interiorul companiei pentru a sustine procesul de luare al deciziilor si pentru a optimiza performantele companiei. BI permite organizatiilor sa inglobeze date de la o varietate de surse pentru a avea o vedere asupra organizatiei integrata, la zi.  

 

Initiativele de succes de tip Business Intelligence (BI) implica mai mult decat simpla livrare a unui instrument BI. Noi va vom ajuta in alegrea celui mai optim instrument pentru analiza si planificare, pentru implementarea solutiei, instruirea specialistilor dumneavoastra si vom oferi suport. Este important faptul ca BION Team poate acoperi toate solutiile majore din piata si este independenta din punctul de vedere al tehnologiilor de IT. Va vom recomanda cea mai buna solutie sau tehnologie care se potriveste organizatiei dumneavoastra si mediului de IT.

Livrarea Informatiilor

 

Dashboards

Prezentarea informatiei in context.


Consolideaza informatiile dintr-o varietate de surse intr-o singura interfata, usor de folosit si prezinta informatiile in contextul unde oamenii au cea mai mare nevoie de ele.

Colaborare si cautare

Conecteaza oamenii la informatii critice


Conecteaza angajatii la informatii critice, din surse multiple, in mai multe formaturi structurate sau nestructurate, organizate ca si instrumente grafice usor de organizat, in orice locatie.

Raportare gestionata

Creaza si imparte rapoarte .


Imputerniceste oamenii sa creeze, publice si imparta propriile rapoarte de business intr-o maniera centralizat si intr-un mediu securizat, fara a cere suport aditional de la IT.

Vizualizare

Vizualizeaza povestea din spatele datelor


Connect and overlay live Business Intelligence data in context on diagrams, helping people understand processes and improve performance. Show data in context rather than in static charts, graphics and tables alone.  Conecteaza si acopera date de tip Business Intelligence in diagrame ajutand oamenii sa inteleaga procesele si sa imbunatateasca performantele. Datele sunt prezentate in context si nu ca si grafice statice sau tabele singulare.
Scorecards


Urmareste performantele de business in context


Scorecard-urile pot consolida informatia de la o varietate de surse intr-o singura interfata usor de folosit, si pot prezenta informatiile in context, acolo unde si cand cei care adopta decizii au cea mai mare nevoie de ele.

   

Interogare, Raportare si Analiza
 

Analiza ad-hoc

Gasirea raspunsurilor usor si rapid  


Analiza ad-hoc da angajatilor posibilitatea de a creea rapoarte ad-hoc care sa livreze raspunsuri la intrebari critice de business – chiar si fara a avea cunostinte tehnice aprofundate sau experienta

Raportarea productiei

Analiza si imbunatatirea proceselor de productie.


Permite angajatilor sa analizeze fluxurile de munca si sa identifice zonele care necesita imbunatatiri. Rapoartele de productie pot ajuta angajatii sa determine cauza principala a exceptiilor si furnizeaza instrumente pentru a prezice capacitatea viitoare.

Analiza OLAP

Stocarea si conectarea informatiilor.


Efectueaza interogari ad-hoc si analizeaza cantitati mari de date complexe din intreaga organizatie prin perspectiva tuturor aspectelor de business. Functionalitatile OLAP pot fi folosite pentru imbunatatirea raportarilor pentru vanzari, marketing, raportare de management, bugetare si previzionare, raportare financiara si arii similare.

   


Depozitarea datelor & Management

 

Data Warehousing

Stocarea si conectarea informatiei


Se face in siguranta, iar efectuarea analizei, extragerea, transformarea si incarcarea datelor devin procese mai usoare. Anagajatii vor petrece mai putin timp cautand datele potrivite si mai mult timp efectuand munca cu o valoare mai mare. De asemenea, vor adopta si decizi mai bune.

Analiza Ad-hoc

Analizarea rapida a datelor prin prisma tuturor dimensiunilor de business.


Online Analytical Processing (OLAP) face efectuarea de interogari si analiza unor cantitati mari de date complexe din cadrul companiei sa devina rapide si usoare. Prin intermediul functionalitatilor OLAP se imbunatatesc raportarile catre vanzari, marketing,  raportare de management, bugetare si previzionare, raportare financiara si arii similare.

Calitatea datelor

Pastrarea calitatii datelor cu incredere


Inalta calitate a datelor dumneavoastra este protejata prin intermediul unei integrari securizate si o stransa interoperabilitate intre multiple surse de date.

Data Mining

Gasim informatiile utile in multitudinea de date.  


Solutiile de tip Data Mining permit oameniilor sa mearga dincolo de simpla analiza pentru a indentifica tendinte ascunse, probleme sau relatii intre informatii. O data ce aceste perspective sunt extrase din modele, clustere si tendinte, angajatii pot intentifica mai bine cauza principala a problemelor si pot prezice rezultate viitoare.UNDE suntem NOI o expertiza recunoscuta?

NOI avem o lista consistenta de proiecte in care am fost implicati, in majoritatea industriilor ( domeniul public, banking, comunicatii, industrial, distributie, gaze si petrol) in tari diferite.

Romania:

Vodafone Romania:  Implementare de solutie de Data Warehouse si Raportare (inclusiv Operational Data Store, Group Financial Reporting, Management Dashboards, Data Quality, Commissioning)

Vodafone Romania: Implementare de solutie tip  Data Mining

Orange Romania: Implementare de solutie de Data Warehouse si Executive Management Reporting

Orange Romania: Implementare de solutie Dealer Commissioning

BCR-Erste: Implementare de solutie Cognos Repoting

BCR-Erste: consultanta in implementarea  Cognos Repoting

BCR-Erste: PoC in Network Management

BRD-Societe Generale: Implementare de solutie Financial Dashboard si Data Mining

Rompetrol: Implementare de solutie Planificare, Bugetare, Consolidare de Business

Petrom-OMV: PIMMS data consolidation

Ministerul Educatiei: Cloud Computing

Ministerul Comunicatiilor: Cloud Computing

ANCPI/Land Registry: Implementare de solutie Data Warehouse si Raportare

Carrefour: Implementare de solutie WorkForce Management

BitDefender: Implementare de solutie Data Warehouse si Executive Dashboards

ANAF: implementarea unui  PoC  in solutie de tip Data Warehouse, Raportare si Predictie

ENEL: Implementare de solutie de raportare

CEC Bank: Implementare de solutie Master Data Management si Data Consolidation

Bulgaria:

MTel: Data Warehouse assessment

MTel: Implementare de solutie Data Warehouse si Raportare

Serbia:

Telekom Srbija: Data Warehouse assessment

Telekom Srbija: Implementare de solutie Data Warehouse si Raportare

Austria:

T-Mobile: implementare de tip Data Warehouse

Suedia:

Tele2: implementare de tip Enterprise Data Warehouse

Slovacia:

Slovak Telekom: implementare de tip Enterprise Data Warehouse

Iordania:

France Telecom: implementare de tip Enterprise Data Warehouse

Marea Britanie:

Orange UK:implementare solutie de Data Mining

Germania:

T-Mobile Germany: Data Warehouse assessment; consultanta in implementare

T-Mobile International: definirea Enterprise Data Warehouse roadmap si a cerintelor solutiei

Emiratele arabe:

Dubai Municipality: Implementare de solutie Data Warehouse si Statistica

Emirates National Bank (NBD): Data Warehouse and Reporting assessment

Italia:

ENI: Implementare de solutie de tip Production Forecasting si Raportare financiara.

Italian Software House: dezvoltarea de solutie  Cross-platform Core Banking

 

CAND Business Intelligence?

Piata competitiva....presiunea reducerilor costurilor....asteptari de cresterea performantelor...flexibilitate....volume mari de date.....nevoie puternica de analiza complexa... o solutie de tip Business Intelligence poate ajuta la definirea actiunilor pentru depasirea provocarilor si ofera suport in procesul de luare a deciziilor.

Business Intelligence ( BI) reprezinta o vasta categorie de programe de aplicatii si tehnologii pentru colectarea, stocarea, analizarea si furnizarea accesului catre date din surse variate, furnizand astfel utilizatorilor companiei informatii de incredere, in timp util si analiza pentru imbunatatirea procesului de adoptare a deciziilor.

In termeni mai simpli, BI este un termen – umbrela care se refera la aplicatii se software destinate analizarii datelor brute ale unei organizatii cu scopul de a facilita procesul de adoptare a deciziilor pentru a contribui la succesul companiei. Ca si disciplina, BI include un numar de activitati legate, incluzand suportul de decizie, data mining, OLAP, interogare si raportare, analiza statistica si previzionare.

 

PENTRU succes aveti nevoie de Business Intelligence iar NOI il putem furniza

 

Business Intelligence permite companiilor sa castige avantaje din date. O data ce organizatia are BI, poate anticipa timpul de raspuns sporit privind colectarea datelor, poate veni cu idei noi pentru initiative de business, poate avea o imagine exacta a nevoilor si cerintelor clientilor si poate efectua mai multe campanii de marketing orientate.

In plus, compania, va castiga cunostinte care o vor ajuta sa isi avanseze brand-ul in top in termeni de cota de piata,  reduca costurile generale si totodata intarzierile din lantul de aprovizionare alaturi de alte avantaje. Deciziile care se bazeaza doar pe intuitie nu pot asigura succesul, dar in cadrul oferit de BI de adoptare de decizii bazate pe fapte, succesul este asigurat. Mai mult, BI face o organizatie agila, oferindu-i astfel un plus de competitivitate in conditiile de piata din ziua de azi.

 

CUM se gaseste cea mai buna solutie de BI pentru organizatia dumneavoastra?

 

Toate organizatiile sunt diferite – acesta este un fapt – si mai mult, in timp ce solutiile BI devin din ce in ce mai sofisticate, metrici, KPI si ROI devin din ce in ce mai raspindite de la obiectivele generale ale companiei pana la evaluarile personale ale angajatilor.

 

Nevoia de a structura, izola si calcula diferite aspecte devine din ce in ce mai importanta. Multe intrebari se ridica in momentul in care doriti sa faceti ordine in haosul din cadrul tuturor raportarilor disponibila in organizatia dumneavoastra.

 

 

 

Cateva dintre intrebarile principale sunt:

 

 • La ce ar trebui sa se uite cel care calculeaza profitabilitatea intregii organizatiei?

 • De ce ar trebui calculata profitabilitatea pe departamente?

 • Cum poate fi determinata profibalilitatea clientului?

 • Cand ar trebui calculata profitabilitatea proiectului?

 • Cine ar trebui luat in considerare cand se calculeaza profitabilitatea pe persoana?

Acestea sunt doar cateva din intrebari si suntem siguri ca aveti mult mai multe, dar ideea este cum, cand, cine si unde sa inceapa implementarea unui astfel de intrument?

Vom fi incantati si onorati sa va asistam atunci cand aceste intrebari se vor ridica in cadrul organizatiei dumneavoastra.

 

Intradevar, nevoie?

Ar trebui sa fie clar, in acest punct, faptul ca BI este important si este momentul ca organizatiile sa faca pasii necesari pentru a-l face disponibil tuturor angajatiilor care au nevoie sa acceseze rapid informatii si sa le analizeze. Produsele de pe piata sunt in continua evolutie, se schimba mai repede si costa mai putin decat in trecut. BI poate fi furnizat folosind diferite tehnologii software si on demand prin intermediul internetului in forma sofware as a service. De asemenea, asteptarile au evoluat: utilizatorii doresc? Intradevar nevoie? BI sa faca mai mult decat in trecut, precum procesarea evenimentelor de business si adaugarea de context geografic informatiilor?  BI implica colaborarea si furnizeaza indrumare asupra actiunilor, obiectivelor si planurilor.  Acestea si alte activitati transforma BI intr-un management de performanta.

Pentru a ne misca in aceasta directie, de un BI mai strategic, organizatiile trebuie sa gestioneze mai eficient datele pentru a se asigura ca informatia diseminata este de inalta calitate si subiect al unei guvernari atente. Aceasta inseamna, de asemenea, a avea structuri de data warehouse rapide, performante pentru a sustine BI acolo unde este necesara in cadrul organizatiei. Si nu uitati ca un BI eficient necesita leadership executiv, iar aceia responsabili pentru disponibilitatea BI vor trebui sa dezvolte sau sa adopte cele  mai bune practici pentru evitarea costurilor ce nu sunt necesare si a ineficientelor.

Daca doriti sa stiti despre produse si soluti specifice, sau sunteti interesati in aflarea de mai multe informatii ajutatoare legate de BI si tehnologiile sale, va rugam sa considerati BION Team drept un partener de incredere.DE CE va putem NOI ajuta sa va maximizati beneficiile?

Va putem ajuta sa va maximizati beneficiile si sa scadeti riscurile unui proiect Data Warehouse/ Business Intelligence deoarece:

 

 • NOI suntem independenti din punct de vedere tehnic; am dovedit experienta in mai multe instrumente, avand astffel o felxibilitate mare in ceea ce priveste abordarea tehnica :

 

 • Data Integration, Data Management: IBM InfoSphere, Informatica, Microsoft Integration Services, SAS Data Integration

 • Data Bases: DB2, Oracle, SAS, Microsoft, Teradata

 • Reporting: Business Objects, Cognos, Microsoft Reporting Services, OBIEE

 • Business Intelligence: TM1, SAS Business Intelligence, SPSS, Chordiant, Cognos Planning, SAS Enterprise Miner, Microsoft Analysis Services, Microsoft Dynamics

 • IT Operations management: IBM Tivoli, HP BTO

 • Cloud Computing: Windows Azure

 

 • NOI putem implementa o solutie Data Warehouse si Business Intelligence in mediul nostru tehnic sau putem selecta pentru dumneavoastra instrumentele cele mai potrivite pentru a va indeplini cerintele.

 • NOI avem o buna intelegere a mai multor industrii si a provocarilor cu care acestea se confrunta

 • NOI putem acoperi toate rolurile si responsabilitatile in cadrul unui proiect

 • NOI putem efectua toate activitatile legate de un proiect, de la analizarea situatiei actuale la suport si mentenanta

 • NOI suntem familiari cu mediile multinationale si multiculturale

 • NOI suntem flexibili si putem adapta metodologiile si abordarile noastre cu scopul de a avea cele mai bune rezultate

www.bion-team.ro - Template Design - ITNet