Despre noi

A+ A A-

Despre noi

MISIUNE

BION Team isi propune sa devina, in scurt timp, un jucator important pe piata IT romaneasca, cu o expertiza recunoscuta in implementarea de solutii complexe de tipul Data Warehouse si Business Intelligence.

Avand in vedere experienta si formarea profesionala a intregii echipe (deja recunoscuta intern si international), BION Team doreste sa se evidentieze prin seriozitate, eficienta si calitate in implementarea proiectelor.
 
ISTORIC

Firma BION Team se bazeaza pe o echipa de consultanti experti  IT si/sau business coordonati de seniori cu pana la 20 ani de experienta in diverse sectoare (business si/sau IT).
Cateva din momentele parcuse de BION in aceasta perioada:
Oct.  2011 – compania incepe constructia sistemului de calitate conform prevederilor standardelor:
•    Sistem de management al calitatii: SR EN ISO 9001:2008,
•    Sistem de management de mediu: SR EN ISO 14001: 2005
•    Sistem de management al securitatii informatiei: ISO/CEI 27001: 2005
•    Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale: OHSAS 18001: 2007
Dec. 2011 – compania incepe constructia sistemului privind conformitatea cu standardul SA 8000, Responsabiliate Sociala.
Mar. 2012 – are loc certificarea companiei de catre ALL CERT, EFQM Member  conform cu standardele: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001: 2005, ISO/CEI 27001: 2005, OHSAS 18001: 2007 si certificarea sistemului de management al responsabilitatii sociale SA 8000 de catre CISE prin organismul de inspectie All Cert Systems.

ECHIPA

Marea majoritate a echipei BION Team este constituita din consultanti seniori cu minim 10 ani experienta, cu istoric profesional fie in anumite domenii de business, fie in companii/departamente de IT cu focus pe zonele de Data Warehouse si Business Intelligence

Echipa acopera toate rolurile necesare implementarii unei solutii complexe de Business Intelligence: Manager de Proiect, Manager de Riscuri, Manager Calitate, Experti la nivel de sector de business, Analisti de Business, Arhitecti de Solutie, Arhitecti Hardware, Lideri tehnic, Dezvoltatori, Testeri, Consultanti pentru implementare, administrare si suport al solutiei, Traineri.
Suntem o echipa cu experienta vasta in implementarea de solutii Business Intelligence pe diverse tipuri de platforme dedicate solutiilor Data Warehouse/Business Intelligence (Microsoft, Teradata, IBM, Oracle, SAP, SAS etc)si acoperind practic toate sectoarele de business: energie (petrol, gaze, energie electrica), guvernamental, bancar, asigurari, comunicatii/ telco, industrial, retail, distributie etc.
Prin gama foarte larga de solutii si unelte software pe care suntem specializati putem propune clientilor nostri solutiile care corespund cel mai bine nevoilor curente si viitoare de raportare si analiza inteligenta a informatiilor.

CERTIFICARI

Certificarile BION Team:
• Sistem de management al calitatii: SR EN ISO 9001:2008,
• Sistem de management de mediu: SR EN ISO 14001: 2005
• Sistem de management al securitatii informatiei: ISO/CEI 27001: 2005
• Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale: OHSAS 18001: 2007
• Sistemul de management al responsabilitatii sociale: SA 8000

Pe langa Certificarile Companiei ar trebui mentionate Certificarile Profesionale, ale fiecarui angajat, specifice pe rolul/ functia pe care acesta il indeplineste in firma.

CALITATE

BION Advanced Support Team  este o companie axata pe furnizarea constanta de servicii pentru afaceri si sisteme IT aferente de calitate care sa sustina dezvoltarea clientilor nostri. In acest sens, intregul personal este implicat in:

•    Identificarea si gasirea de solutii care sa raspunda cerintelor clientilor nostri, fiind constienti ca succesul nostru depinde de satisfactia acestora;
•    Focalizarea tehnologica a companiei in vederea obtinerii unui avantaj competitiv si furnizarii constante  de solutii performante si de calitate;
•    Dezvoltarea si utilizarea eficace a potentialului profesional al angajatilor nostri in cadrul unui mediu de lucru care incurajeaza performanta.

ASPECTELE de MEDIU

Suntem o companie angajata pe drumul unei dezvoltări durabile pe termen mediu si lung, cu respectarea si asigurarea unei protecţii adecvate a mediului sub sloganul: ‘viitorul nostru poate fi influentat de un prezent responsabil’
In acest sens, dorim asigurarea protecţiei mediului prin implementarea următoarelor obiective generale:
-    Identificarea, implementarea, respectarea cerinţelor legale, recomandărilor, standardelor internaţionale si a altor bune practici in domeniul protecţiei mediului, si continua conformare cu acestea
-    Implementarea unor programe de creştere a nivelului de protecţie a mediului si asigurarea îmbunătăţirii continue a sistemului intern de management al aspectelor de mediu
-    Promovarea si încurajarea comportamentelor si practicilor adecvate in vederea asigurarii protecţiei mediului

SECURITATEA INFORMATIILOR

Securitatea informaţiei reprezintă motorul încrederii pe care o transmitem si prin care ne recomandam clienţilor, furnizorilor si angajaţilor noştri si este parte integranta din viata de zi cu zi a organizaţiei. Pentru asigurarea implementării adecvate a securităţii informaţiilor, sunt si vor fi menţinute, in concordanta cu legislatia si nevoile organizaţiei sau ale clientilor, politicile specifice detaliate de securitate, necesare pentru a acoperi toate aspectele de securitate, scopul si spiritul proceselor, cu asigurarea in acelaşi timp a unui mediu de lucru plăcut pentru angajaţi, lipsit de tensiuni inutile ce sunt eliminate printr-un proces eficace de management al riscurilor. Suntem conştienţi ca implementarea securităţii implica pe fiecare membru al organizaţiei noastre. In acest sens, fiecare dintre noi trebuie sa fie conştient de rolul si contribuţia pe care le are in asigurarea si  îmbunătăţirea securităţii companiei, sau in evitarea compromiterii confidenţialităţii, disponibilităţii sau integrităţii datelor, a operaţiunilor noastre sau ale clienţilor noştri

SANATATEA si SECURITATEA MUNCII

Personalul este resursa cea mai valoroasa. Asigurarea sănătăţii personalului si securitatea muncii reprezintă aspecte deosebit de importante, ele fiind un factor esenţial in vederea asigurării succesului companiei. In acest sens, dorim ca toate activităţile companiei sa se desfăşoare sub sloganul: ‘ Minte sanatoasa in corp sanatos’.

RESPONSABILITATE SOCIALA

BION TEAM este angajata prin politica de calitate să furnizeze clienţilor produse la cel mai înalt nivel de calitate si performanta. Conştienţi că factorul cel mai important in acest demers îl constituie oamenii competenţi şi motivaţi, care au la dispoziţie resursele materiale şi manageriale necesare, care lucrează într-un mediu sănătos şi sigur, managementul companiei a decis implementarea si mentinerea unui sistem de responsabilitate sociala.

Operând într-un mediu economic globalizat şi puternic concurenţial, având de satisfăcut exigentele tot mai ridicate ale clienţilor, consideram că cele mai bune rezultate economice şi performanţe de business sunt strâns legate de responsabilitatea pe care o demonstrăm constant faţă de angajaţi, clienţi, acţionari, comunitatea locală şi mediul înconjurător, aşa cum am demonstrat până în prezent, prin politicile pe care BION Team le-a implementat şi le promovează cu responsabilitate: sănătatea şi securitatea în muncă şi protecţia mediului înconjurător,  respectul fata de drepturile angajaţilor specificate in Regulamentul de ordine interioara si documentele referite, fara insa a neglija obligaţiile acestora. Aceasta abordare este necesara in vederea asigurarii sanatatii organizatiei, ca o garantie pentru stabilitate in viitorul ei, si angajatilor sai. Pentru continua îmbunătăţire a celor mai bune practici de conducere în cadrul BION Team, am dezvoltat şi vom menţine un Sistem de Management al Responsabilităţii Sociale, în conformitate cu Standardul Internaţional SA8000.

www.bion-team.ro - Template Design - ITNet